Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

KATTATTOO

Ook in de ban van de kat? Zelfs zo gefascineerd door je lievelingsdier dat je het altijd bij je wil? Misschien liet je daarom zelfs kattenpootjes, poezenoortjes of zelfs een volledig kunstwerk met katten op je lichaam tatoeëren! Bezorg ons een foto van jouw KATTATTOO en geef ons in een paar zinnen hoe het komt dat ook jij door de kat gevangen bent. 

Tentoonstelling POES. Hoe de kat de mens vangt

Met de actie KATTATTOO zetten we de baseline van de tentoonstelling POES. Hoe de kat de mens vangt' in de verf. Je kat graag zien en ermee scoren op instagram is één ding. Een tattoo laten zetten, dat is het toppunt van betovering! Op de tentoonstelling POES tonen we topwerk van kunstenaars die bezield raakten door poezen. De ingezonden foto's met hedendaagse tattookunst maken onze tentoonstelling compleet.

Win een gratis tattoo

Bezorg ons vóór 31 oktober jouw foto en motivatie. Dan kan via onderstaand formulier of via ypermuseum@ieper.be. De inzet is niet min! Jouw tattoo krijgt een plaats in de tentoonstelling POES, naast werk van Goya, Vanfleteren, Raveel en Fabre. En in het najaar verloten we onder de deelnemers een gratis tatoeage, gezet door een tattoo artiest op de tentoonstellingslocatie in de prachtige Lakenhallen! 

© Vincent Lancee -Onze Shop Heerlen

Recente inzendingen