Scholen

Kom met je klas naar het Yper Museum en beleef een boeiend bezoek! De educatieve dienst heeft een speels, gevarieerd en historisch onderbouwd aanbod voor schoolgroepen klaar. Wees maar zeker: afgestemd op de meest tricky leerplandoelstellingen. Ontdek hieronder wat we in petto hebben per leeftijdsgroep.

 

Reservatie

Alle begeleide workshops en wandelingen starten in het Yper Museum en zijn enkel mogelijk in combinatie met een museumbezoek. We vragen om minimum 1 begeleider per 15 leerlingen te voorzien. Graag 4 weken op voorhand reserveren. Zo kunnen we nog snel even stofzuigen voor jullie binnenstuiven. Tip: West-Vlaamse scholen kunnen via de provincie een aanzienlijke subsidie krijgen voor een culturele uitstap.

Maak een reservatie

 
Combi-bezoek Bellewaerde

Het Yper Museum en Bellewaerde slaan de handen in elkaar en pakken dit schooljaar uit met een interessant aanbod voor scholen. Plan je binnenkort een schoolreis naar Ieper? Bekijk dan zeker eens de opties.

Vraag een offerte aan

 
Praktische info

Trein, bus, fiets of te voet
Jassen tassen en plassen
Picknick
Spelen 
Omgeving
Museumplattegrond

Nieuwsbrief

Het scholenaanbod blijft steeds groeien. Tweemaal per jaar versturen we een nieuwsbrief met alle educatieve nieuwtjes. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de educatieve nieuwsbrief