Deze pagina is niet beschikbaar in het Engels. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

KATTATTOO

 

Winnaar KATTATTOO

Jana Spenninck uit Ieper werd geloot uit de vele inzendingen en wint een gratis kattattoo. Die wordt gezet op 26 november om 14u in de tentoonstelling POES! De tattooartiest is de Gentste Jo Scappini. Allen welkom (mits betalen van toegangsticket).


Ook in de ban van de kat? Zelfs zo gefascineerd door je lievelingsdier dat je het altijd bij je wil? Misschien liet je daarom kattenpootjes, poezenoortjes of zelfs een volledig kunstwerk met katten op je lichaam tatoeëren.

Met de actie KATTATTOO zetten we de baseline van de tentoonstelling POES. Hoe de kat de mens vangt' in de verf. Je kat graag zien en ermee scoren op instagram is één ding. Een tattoo laten zetten, dat is het toppunt van betovering. Het Yper Museum lanceerde tussen 1 juli en 31 oktober 2021 een oproep naar mensen met kattattoos. Het mooie en veelal pakkende verhaal bij de tattoo mocht niet ontbreken. Deelnemers maakten kans op een gratis kattattoo. 

Neem even de tijd en aanschouw hieronder deze wonderbaarlijke lichaamskunst met de kat in de hoofdrol. Of kom naar de tentoonstelling POES. Alle inzendingen krijgen er een plaats naast topwerk van Ervinck, Vanfleteren en Raveel!

Recente inzendingen