Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Louise vertelt

Stadswandeling

Individuele tour voor alle leeftijden
Loopt tot en met de paasvakantie

Louise De Hem neemt je mee door haar Ieper. Via een app op je smartphone wandel je door de stad en kom je op plekjes die voor Louise De Hem belangrijk waren. Daar zetten we haar kunstwerken neer. De stad Ieper en de werken van Louise komen op die manier samen. Op de verschillende locaties vertelt Louise over haar werk of over de plek. Je hoort haar warme stem als je de QR-code op de schilderijen scant of de app gebruikt. Louise neemt je op deze manier mee in haar eigen wereld. De vertellingen van Louise zijn op maat van jong en oud. Praktisch kan je de vertelwandeling op papier afhalen in de dienst Toerisme van de stad en je kan de Erfgoedapp downloaden. Volg de richtingaanwijzers op het blad of in de app en op de plaatsen waar een werk van Louise opduikt, kan je haar horen vertellen.

Benieuwd hoe Louise klinkt? Dit krijg je te horen bij de start van de wandeling onder het Nieuwerck bij het Yper Museum. 

LOUISE/EDITH. Op handen gedragen loopt van 19 november 2022 t.e.m. 12 maart 2023 in de Koninklijke Zaal van het Yper Museum.