Kindertheaterwandeling

Van Kattenpootjes en Narrenstreken

Ontdek Ieper via deze verrassende theaterwandeling boordevol interactie, spitse dialogen en leuke spelletjes! De kat 'Cieper van Ieper' en haar vriend 'Narren de Nar' brengen de Ieperse geschiedenis op een luchtige en verstaanbare manier. De wandeling start aan het Yper Museum. 

Voor klasgroepen (vanaf de 3de kleuterklas tot 3de leerjaar), jeugdverenigingen en families met kinderen.

Prijs: 100 EUR (toegang Yper Museum niet inbegrepen)
Max. 25 personen 
Enkel mogelijk in combinatie met een museumbezoek.

Duur: 1,5 tot 2 uur

Er zijn twee versies.
-De korte wandeling eindigt aan de voetgangersbrug over de vestingen aan de Leopold III-laan. Die geeft de gelegenheid voor groepen om naar het speelplein te trekken, een paar honderd meter verder. 
-De langere versie keert terug naar het Yper Museum.

RESERVEER

Nog een praktische vraag? Vraag maar raak via reservaties.musea@ieper.be


Voor de realisatie van 'Van Kattenpootjes en Narrenstreken' nam het Yper Museum auteur/regisseur Piet Lesage onder de arm. Sinds 1995 schrijft en regisseert hij theaterwandelingen voor de succesvolle Ieperse Nocturnes. Daarnaast schreef en regisseerde hij ook theaterwandelingen rond de Geuzentijd (Nieuwkerke), Bakelandt (Langemark), de biergeschiedenis (Vleteren), het ontstaan van het provinciedomein De Palingbeek (Zillebeke)… Samen met kleuterleidster en actrice Katrien Vanspranghe ontwikkelde hij nu dit interactief concept met heel wat speelse elementen voor die jonge kinderen.