Families en vrienden

Plan je een bezoek met familie of vrienden? Welkom! Het Yper Museum biedt voor elk wat wils. Ben je vooral geïnteresseerd in de grote lijnen? Of wil je je helemaal verdiepen in een specifieke periode of een bepaald voorwerp? Dat kan! Dankzij de kattenpootarmband, maak je namelijk zélf je bezoek op maat.

De jongste bezoekers hebben het hier naar hun zin. Met de kattenpootarmband stellen ze zelf de moeilijkheidsgraad van de interactieve spelletjes in. Het is de bedoeling om doorheen het bezoek zoveel mogelijk katten te ontdekken of munten te verzamelen. Dat doen ze aan de hand van spelletjes die niet alleen leuk zijn, maar waarmee ze ook heel wat opsteken over de museumcollectie.


Laat je op sleeptouw nemen door onze virtuele gids Katelyne. Als een echte geschiedeniskameleon is ze nu eens een rijke dame en dan weer een onderdanige dienstmeid. Haar kater Leon geeft je extra uitleg en plaatst de luchtige uitspraken van Katelyne in de juiste historische context.

Na een bezoek aan het Yper Museum kun je samen met je familie katten vangen in Ieper! De Kattenjacht app brengt je naar de leukste plekjes in Ieper. Vind je het codewoord? Dan krijg je een leuk geschenkje bij de Dienst toerisme. Meer info? Klik hier

 
RESERVATIE

Reserveer je groepsbezoek online of via reservaties.musea@ieper.be.